top of page

Kontakt

CVR. Nr. 74 42 48 56

Torvet 12, 4930 Maribo

Besøg os i butikken og book en tid i vores fotostudie.

Læs mere om hvad butikken tilbyder og hvordan det foregår når du skal have taget portrætbilleder i vores studie.

Butikken

I butikken kan du få vejledning til at bestille billeder, bestille hjælp til grafiske opgaver, og afhente dine ordre.

Det er også her, vi tager pasfoto.

Vi printer selv billeder og kan tilbyde flotte printede billeder i mange forskellige størrelser. 

Du kan også få hjælp og vejledning til indramning af billeder, malerier, plakater etc. på special mål. Vi har nemlig eget rammeværksted. Derudover har vi også et udvalg af kvalitetsrammer på standard mål.

Adresse

Torvet 12, 4930 Maribo

Åbent i butikken

Mandag - torsdag: Kl. 10-17

Fredag - Søndag: Lukket

Fotostudiet

Vores fotostudie byder på masser af muligheder for at få taget lige præcis de billeder, som du ønsker. Vi har masser af baggrunde og rekvisitter til at få det helt rigtige billede i kassen.

Ved fotografering kan du sagtens medbringe inspirationsbilleder i den ønskede stil. Fotografering indledes med en kort samtale om, hvad du/I ønsker af billeder/stil. 

Efterfølgende (op til 8 dage) modtager du en mail med et link til dit eget personlige galleri/webshop, hvor du kan se og bestille billeder.

Ordren modtages i butikken, som derefter behandler og printer billederne, og du får besked, når de kan afhents. Vi sender også gerne til din hjemmeadresse hvis dette øsnkes.

Adresse 

Nødebjerg 3, 4960 Holeby

Åbent i atelier

Mandag - søndag: Bookning af tid er nødvendig

Butikken på Torvet Maribo

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at komme i kontakt med os kan du ringe/sende sms til butikken mandag-torsdag kl. 10-17 eller sende os en mail. Vi svare hurtigst muligt.

Butikken
Tlf. nr. 40 42 40 31

Jakob Pedersen
Tlf. nr. 28 92 68 25

Jens Pedersen
Tlf. nr. 30 29 69 27

Email
maribo@jp-foto.dk

Tak for din indsendelse!

Teamet

Jens Pedersen

INDEHAVER & PORTRÆTFOTOGRAF

 

Jens Pedersen

Jens er født i 1962 og opvokset i Holeby. Jens har altid haft en rigtig stor passion for fotografiet, hvilket ligger helt tilbage fra barns ben. Jens har altid haft et ønske om at skabe unikke og flotte billeder. Det er lige fra amatør billeder i Maribo Fotoklub til i dag professionelle portrætbilleder. Jens har fulgt udviklingen, lige fra fremkaldelse af billeder i eget mørkekammer til i dag at drive en fuldt moderne digital virksomhed. Optagelsen og medlemskabet i Danske Profesionelle Fotografers Klub giver inspiration til udvikling af det kreative fotografi gennem uddannelse og kurser. I dag er Danske Profesionelle Fotografers Klub blevet en del af Colourart, hvor Jens stadig er aktivt medlem for at følge med i udviklingen af fotografiet.    

Jakob Pedersen

ERHVERVSFOTOGRAF & MEDIEGRAFIKER

 

Jakob Pedersen

Jakob er født i 1987 og opvokset i Holeby, men er idag bosat i Maribo. Jakob er udlært mediegrafiker fra Rødby Bogtrykkeri, hvor han stod for storprint og opsætning af den daværende Sydlollands Ugeavis. Jakob fortsætter i en periode som mediegrafiker for Rødby Bogtrykkeri, samtidig med at han arbejder for JP-Foto. I 2009 bliver Jakob ansat på fuld tid i JP-Foto, hvor han tager en fotohandel uddannelse med speciale i billedeproduktion. Jakob har sans for detaljen og står i dag for erhvervsfotografering, reklamefotografi, videoproduktion, skolefoto samt andre fotoopgaver sammen med Jens.   

Mette Gade

BUTIKSANSVARLIG & ASSISTENT MANAGER

 

Mette Gade

Mette er født i 1990 og er opvokset i Næstved, men er i dag bosat i Nykøbing F. Mette har en kontoruddannelse, hvilket gør at hun er meget struktureret i styringen af JP-Fotos bookingsystem af fotograferinger samt billedproduktion. Mette har også taget uddannelsen markedsføringøkonom med speciale i advertising og promotion, derfor har Mette ansvaret for JP-Fotos sociale medier samt markedsføring. Mette har en stor interesse for design og håndværk, derfor står hun for størstedelen af  indramning og rammeproduktionen i vores eget værksted. 

JP-Fotos Historie

1987

Virksomheden blev etableret af Jens Pedersen, hvor fotograferingerne i starten foregik i et lejet lokale i Holeby.

 

1989

Jens bygger et fotostudie på sin hjemmeadresse Nødebjerg 3, 4960 Holeby, hvor studiet stadig er beliggende.

 

1994

Jens overtager Kløver Jepsens Fotograf og Fotohandel i Maribo beliggende på Lilletorv. Her udvides virksomheden, så kunderne nu også har mulighed for at få indrammet deres billeder.

 

1998

JP-Foto overtager fotograf Elin Juhl Madsens kundearkiv og negativer.

2009

JP-Foto køber ejendommen Torvet 12 i Maribo, hvor kun facaden forbliver, resten total renoveres. Samtidig bliver JP-Foto en aktiv del af Photocare. Butikken er den dag i dag stadig placeret på adressen.

2015

Smartphones indtog betyder, at JP-Foto stopper i Photocare. Samtidig stopper salget af kameraer for at holde fuld fokus på fotografvirksomheden, fremkaldelse af kundebilleder og rammeproduktion i eget værksted.

bottom of page