top of page

Bryllupsfotografering

Stemningsfyldte og smukke øjeblikke på den store dag skal foreviges og på bedste vis. Vi sørger for flotte kvalitets billeder af jeres bryllupsdag. Vi er vante i, at fotografere de små øjeblikke, smukke detaljer og fange stemningen og sjove stunder med brydeparret som hovedpersoner sammen med gæsterne.

 

På en travl dag, som selve bryllupsdagen er, hvor alt bare skal spille, er det vigtigt at hyre en fotograf som er professionel og naturligt falder i baggrunden, og hvor I trygt kan stole på, at I får lige de billeder fraseres store dag, som I vil kigge tilbage på resten af livet.

Om I er til traditionelle, sjove eller en helt tredje slags bryllupsbilleder, så er vi lydhøre overfor jeres ønsker. 

Når man booker os til bryllupsfotografering, aftaler vi en dag op til brylluppet, hvor vi får afdækket alt praktisk info, og det er også her, vi er meget interesserede i at høre, om I selv har nogle ideer/temaer til, hvilke bryllupsbilleder , I ønsker. Tag gerne inspirationsbilleder med til den indledende samtale med fotografen.

 

Vær OBS på at vi ved booking, opkræver et depositum på 500 kr., som vi modregner den valgte pakke efterfølgende. Hvis I skulle vælge at aflyse bookingen, returneres de 500 kr. ikke. 

Se bryllupspakker og priser her

Vi tager også gerne billeder af brydepar, der bliver viet på rådhuset og ønsker en mindre fotografering. Se priser på rådhusbryllupspakker her

Der er også mulighed for billeder i vores atelier.

w0207221-1942.png

For prices and info
in English, click here

bottom of page