top of page
Fotografering i studiet

Handelsbetingelser

Her kan du læse alt det med "småt", når du skal have taget portrætbilleder hos os.

Vil du booke tid til fotografering, kontakt os via mail, ring/sms eller kom forbi butikken.

Virksomhedsoplysninger

JP-Foto og Design
CVR. Nr. 74 42 48 56 

 

Jens Pedersen
Portrætfotograf/Ejer

Mobil 30 29 69 27

Atelier: Nødebjerg 3, 4960 Holeby


Jakob Pedersen

Erhvervsfotograf/mediegrafiker
Mobil 28 92 68 25

Mail maribo@jp-foto.dk

Mette Gade

Butiksansvarlig

Butik: Torvet 12, 4930 Maribo
Mobil 40 42 40 31

Mail maribo@jp-foto.dk

1 Priser og betaling

 

Ved bestilling af en fotografering/fotopakke, får du tilsendt en faktura med en 8 dages betalingsfrist. Betalingen skal foretages før fotograferingen. Ved efterfølgende køb af f.eks. print eller rammer betales disse enten ved bestilling eller ved afhentning. Betalingen skal modtages, inden levering af digitale billeder. 

Ved køb af specielle fotoprodukter, som bestilles fra anden leverandør, skal betalingen modtages ved bestilling.

Der kan betales med Dankort, MasterCard, Visa, kontant i butikken, ved Mobilepay tlf. 30 29 69 27 – Jens Pedersen eller bank overførsel reg. Nr. 0682 kontonr. 2875620373.

Alle priser på hjemmesiden er inkl. moms. 

Eventuelle rabatter ved køb af pakker afregnes manuelt ved betaling i butikken.

 

2 Levering

 

Efter endt fotografering vil billederne blive sorteret og groft redigeret. Dette kan tage op til 8 hverdage. Derefter lægges billederne til udvælgelse fra onlinegalleri, som du får adgang til via et link, der sendes pr. mail. Onlinegalleriet er åbent for udvælgelse i 3 måneder, medmindre andet aftales. Når billederne er valgt, bliver de konkrete billeder færdigredigeret og printet. 

Hvis du ønsker at udvælge billederne i butikken med personlig hjælp og vejledning, tillægges et vejledningsgebyr på 125 kr. pr. påbegyndt kvarter, og der skal aftales en tid på forhånd.


Ved køb af professionel fotobog, opkræves der ikke vejledningsgebyr ved udvælgelse af billeder med personlig hjælp. Der kræves dog en aftalt tid med personalet og der må forventes en lidt længere levering af færdigt materiale.

Digitale billeder leveres redigeret med et link til download via Wetransfer.com.  Linket er gyldigt i 7 dage, og billederne downloades, inden linket udløber. 

 

3 Forlængelse eller genåbning af onlinegalleri

 

Alle billeder taget af JP-Foto er omfattet loven om ophavsret. Vi gemmer derfor alle billeder i et internt arkiv, som kun vi kan tilgå.

 

Hvis et aktivt galleri ønskes forlænget i 3 måneder faktureres et gebyr på 75 kr.
Ønskes galleriet forlænget 1 år faktureres 150 kr. 

Hvis galleriet er udløbet og skal oprettes på ny, faktureres et gebyr på 250 kr.
Er billederne af ældre dato og kun forefindes som negativer koster oprettelse af et nyt galleri 500 kr.

Hvis der skal fremsendes et nyt download link, fordi de digitale billeder ikke er downloadet indenfor de 7 dage, faktureres et gebyr på 50 kr.

 

4 Ophavsretten

 

Alle billeder taget af JP-Foto er omfattet loven om ophavsret. Du må altså ikke kopiere, scanne, modificere etc. fotos taget af JP-Foto, ej heller til privat brug, medmindre du har købt brugsretten til billederne, f.eks. igennem en af vores digitale pakker. Billederne må heller ikke videresælges eller bruges til markedsføring eller lignende, medmindre billederne er taget til virksomheder som har købt rettighederne til billederne. 

Vi gemmer alle billeder i et internt arkiv, og du har derfor mulighed for at komme til os og få dine billeder fremkaldt. 

 

Selvom vi har den fulde ophavsret til alle billeder, vil vi ikke bruge dine billeder med mindre, der er indgået en aftale herom. Aftalen kan indgås mundtlig eller ved underskrivning af kontrakt og vi kan derved frit bruge billederne til markedsføring på sociale medier, website, trykte medier, udstilling etc.

 

 

5 Brugsretten

 

Når du køber digitale fotos i fuld opløsning hos JP-Foto, køber du automatisk brugsretten til det pågældende foto. Dette indebærer, at du må kopiere, scanne, lægge på sociale medier, private hjemmesider etc. I det omfang at det pågældende billede ikke bruges til diskriminerende eller anstødelig brug. Brugsretten kan ikke overdrages til tredjepart, og brugsretten kan ikke returneres.

 

6 Fragt/Afhentning

 

Ved bestillingen af produkter vælger kunden, om de ønsker levering til hjemmeadresse eller afhentning i butikken på Torvet 12, 4930 Maribo.

Når du bestiller billeder til afhentning i butikken, vil du enten via mail eller sms modtage besked, når billederne er klar til afhentning. 

Vælges hjemmelevering opkræves et fragtgebyr på 50 kr. Vi skal have modtaget den samlede betaling for hele ordren inkl. fragt, inden ordren afsendes.

 

7 Fortrydelsesret

 

Når du har booket en fotografering, kan du aflyse din tid uden beregning i 5 dage op til fotograferingen. Ved aflysning senere, returneres betalingen af fotografering minus et aflysningsgebyr på 50% af selve fotograferingsbeløbet.

Hvis du ønsker at flytte fotograferingen, kan dette ske uden noget ekstra gebyr, hvis tiden bookes indenfor 6 måneder fra den oprindelige dato.

Skulle du være forhindret og ikke kan gennemføre fotograferingen, så du vil ændre eller aflyse tiden, ring/sms til butikken tlf. 40 42 40 31 mandag-torsdag kl. 10-17. Hvis butikken har lukket, ring direkte til fotografen Jens Pedersen tlf. 30 29 69 27.

Gavekort, som er købet og leveret, kan ikke ombyttes til kontanter eller returneres. Alle gavekort, som købes, skal bruges indenfor 2 år ellers ses det som ugyldigt. 

Ved køb af Guldklumppakker skal fotograferingerne også finde sted inden for den fastsatte tidsperiode, ellers ses resterende fotograferinger også for ugyldige, og kan derfor hverken benyttes eller returneres. Dette gælder også produkter, som er tilhørende pakkerne.

 

8 Returnering

 

Billeder, som er bestilt hos os, er specialfremstillet til den enkelte kunde, og går derved ikke under kategorien standardvare. Derfor kan sådanne produkter ikke returneres.


Digitale billeder, som er blevet sendt og modtaget, kan ej heller returneres.

Hvis der derimod er tale om en direkte fejl på varen, kan varen byttes til tilsvarende produkt.

Ved køb af standard varer, såsom standard rammer, har du i henhold til købeloven, 2 års reklamationsret og kan få byttet din varer ved opdagelse af fejl og mangler. Reklamationen skal være berettiget, og manglen skal ikke være opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Reklamationen skal ske indenfor rimelige tid. Varen skal returneres i butikken. 

Hvis varen sendes, skal produktet sendes i forsvarlige emballage. Kunden betaler selv for eventuelle fragtomkostninger. Og varen sendes til butikken Torvet 12, 4930 Maribo. Vi tager ikke imod pakker uden omdeling eller sendt pr. efterkrav. Der skal være en uddybende og detaljeret beskrivelse af fejlen/manglen. 

 

9 Databehandling

 

For at kunne booke en fotografering hos JP-Foto kræves det, at vi får nødvendige oplysninger såsom; navn, e-mail, telefonnummer og i visse situationer adresse. Disse oplysninger bruger vi til fakturering og præsentation af billeder.
Du modtager e-mails vedr. din fotografering/billeder, men vi sender ikke nyhedsbreve eller anden irrelevant reklame.

Dine oplysninger gemmes i vores interne kalendersystem, og videregives hverken til leverandører eller 3. part.

Når du har betalt, er blevet fotograferet og har afsluttet din bestilling af billeder, kan du til enhver tid kontakte os og få slettet dine oplysninger.

 

10 Klagemuligheder

 

Hvis du ved køb af produkter eller serviceydelser er utilfreds, kan du rette henvendelse direkte til os i butikken eller ringe til os. 

Vi skal også oplyse dig om at en klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail maribo@jp-foto.dk.”

 

11 Lov og værneting

 

Uoverensstemmelser mellem JP-Foto og Design og køberen skal afgøres efter dansk ret ved Retten i Nykøbing Falster som første instans.

bottom of page