top of page

Familieportræt

Familieportræt med børnene, søskende fotos, gruppefotos, større familiefotograferinger, kærestebilleder eller profilbillede.

Vores fotograf har mange års erfaring med portrætfotografering af familier og ved, hvad der skal til for at skabe det helt rigtige familieportræt som bare må op på væggen. Om I ønsker det traditionelle portræt i studie eller et naturligt øjebliksbillede, så skaber vi rammerne for, at I får en tryg og god stemning der får jeres bedste sider frem. Vi er opmærksomme på, at ikke alle er lige vante til at stå i fotolampen skær, og det er vores fornemmeste opgave at gøre fotografering til en behagelig og sjov oplevelse, da det også i sidste ende resultere i de flotteste portrætter. 

Se priser og pakker her

Book tid til fotografering i vores studie i Holeby. Efterfølgende får du tilsendt et link via mail til dit eget personlige galleri/webshop, hvor du kan se og bestille de billeder, du ønsker. Din ordre vil derefter blive behandlet, og du får besked, når de kan hentes eller de bliver bliver sendt til din hjemmeadresse. Se handelsbetingelser her

bottom of page